Top

Vacatures

Communicatieadviseur
“Rochdale zoekt een communicatieadviseur. En niet de eerste de beste. Wij zoeken een professional met communicatiebloed en een hart voor de stad. Iemand die weet hoe belangrijk een thuis is, die de uitdagingen kent van communicatie bij het versterken van buurten. Die nieuwsgierig is, kan inzoomen en uitzoomen en creatief is in het vinden van nieuwe manieren om de dialoog aan te gaan. Iemand die keihard wil werken voor de 80.000 mensen die elke ochtend wakker worden in een woning van Rochdale. Heb jij de kennis en ervaring hiervoor in huis? Dan hebben wij dé baan voor jou.”

Meer Informatie

Wijkbeheerder
“Als wijkbeheerder ben je de ogen en oren van Rochdale in de wijk. Je bent verantwoordelijk voor het schoon, heel en veilig houden van de wijken en de complexen waarin je werkt. Je bent vaak het eerste aanspreekpunt voor bewoners in de wijk. Vanuit je functie heb je met een grote diversiteit aan mensen en situaties te maken. Ben jij de zelfstandige, ervaren collega die de gaat werken voor het gebied Zuidoost voor 36 uur per week?”

Meer Informatie

Information Security Officer
“Wij zoeken een Information Security Officer die de informatiebeveiliging blijft optimaliseren. Dit doe je door het (door)ontwikkelen van een informatiebeveiligingsbeleid en het continu monitoren van de de Rochdale-omgeving en de buitenwereld. Je geeft invulling aan het Informatiebeleid, dat de kaders stelt voor het inzichtelijk maken van beveiligingsrisico’s en de bijbehorende beheersmaatregelen om risico’s te beperken. Je werkt op de afdeling Digitalisering & Informatievoorziening, die zich de afgelopen jaren meer en meer ontwikkeld naar een regie-organisatie. Dit enerzijds door de (veranderende) behoefte vanuit de business en anderzijds de door dienstverlening door externe IT-dienstverleners te regisseren.”

Meer Informatie

Senior projectmanager Ontwikkeling
“De leefbaarheid van een buurt begint bij jou. Werk mee aan de uitdaging om onze vastgoedportefeuille te (her)ontwikkelen in renovatie-, transformatie- en nieuwbouwprojecten. Je hebt een scherp oog voor de wensen van onze huurders, die je op projectniveau slim en creatief weet te vertalen passend binnen de doelstellingen en ambities van Rochdale. Sociaal-maatschappelijk én financieel maak je impact, waarmee complete woonwijken leefbaar blijven. Jij werkt aan de toekomst van het wonen in de regio Amsterdam!”

Meer Informatie

Projectmanager Ontwikkeling
“Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor een aantal projecten, die je vanaf de initiatieffase tot en met realisatie begeleidt. Uiteraard weet je jouw collega’s tijdig aan te haken voor een optimale samenwerking. Je onderzoekt in de haalbaarheidsfase de kaders voor jouw opgave door aan de slag te gaan met relevante aspecten als ruimtelijke kwaliteit, de huidige markt, risico’s en (financieel) rendement. In dat onderzoek staat de huurder uiteraard centraal. Vervolgens definieer je het project en zet je stevige kaders neer. Daarna kun je van start; hierbij neem je collega’s, bewoners en externe partijen mee vanaf de voorbereiding/ontwikkeling tot en met realisatie en oplevering. Een afwisselende baan met impact; bij jou begint het prettig wonen voor onze huurders.”

Meer Informatie

Deze bedrijven/organisaties gingen je voor:
s
Welcome to Booth.

Tincidunt id aliquet risus feugiat, inante metus dictum at tempor usis nans.

d