Top

Campagnes

Fit op jouw manier

In samenwerking met het ministerie van VWS hebben Mr & Mrs Oasis voor de campagne Fit op jouw manier de talkshow geproduceerd, gepresenteerd en hiervoor een online en offline campagnestrategie geproduceerd en uitgevoerd. Met community rolmodellen als basis en de campagne slogans in meerdere talen voor een grotere impact en betrokkenheid binnen de doelgroep. Door middel van een gerichte ABRI en flyer campagne rondom Den Haag konden mensen corona-proof de talkshow zien door de QR code te scannen. De campagne ‘Fit op jouw manier’ is een initiatief van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Doel van de campagne is mensen te laten zien en ervaren welke eenvoudige stappen ze kunnen zetten richting een gezonde leefstijl.

 

In de online talkshow ‘Fit op jouw manier’ gaan wereldkampioen kickboksen Tarik Khbabez en de bloggende Healthy Sisters Rachida en Najima Kharbouch met bewoners en experts uit de Schilderswijk in gesprek hoe je met kleine stapjes aan je leefstijl kunt werken en hoe dit voor iedereen haalbaar is.
Ook ging vlogger YousToub op pad in de Schilderswijk en sprak met mensen over wat zij doen om fitter te worden. Meer weten over de campagne? Kijk op fitopjouwmanier.nl

Presentatie: Raja Felgata & Khalid Ouaziz
Tafelgasten: Tarik Khbabez | kickbokser
Rachida en Najima Kharbouch (Healthy Sisters) | leefstijlcoaches
Said & Esmahan Bettah | BBG boxing
Elham al-Asrouti | ervaringsdeskundige / Schilderswijkmoeder
Cihad Dedei | Psycholoog
Talkshow opnamedatum: 19 december 2021

Bekijk hieronder de talkshow
FATIMA vertelt het verhaal van 50 jaar migratie in Nederland. #WijZijnFATIMA
Ga naar www.wijzijnfatima.nl voor meer informatie.
Campagne in opdracht van de ING: #werkenbijING
Productie Mr & Mrs Oasis
s
Welcome to Booth.

Tincidunt id aliquet risus feugiat, inante metus dictum at tempor usis nans.

d