Top

ONDERWIJS

Lees hieronder waarom zij in de rubriek ONDERWIJS staan.

2 UZAY KAYMAK - foto TU Eindhoven

Uzay Kaymak

Motivatie:

De Heer Kaymak deelt zijn kennis en kunde op het gebied van technologie en artificial intelligence (AI) al jaren en is een begrip in die wereld. Dat maakt het nog bijzonderder dat de man nog in Nederland doceert. Een rolmodel in het onderwijs op het gebied van wetenschap en tech.

 

Hoogleraar aan de Erasmus University Rotterdam en aan de TU Eindhoven. In 2008 werd hij benoemd tot bijzonder hoogleraar. Uzay deed eerder onderzoek aan de TU Delft en behaalde daar zijn mastergraad in Electrical Engineering. Bovendien heeft hij tal van wetenschappelijke publicaties op zijn naam staan, waaronder Fuzzy decision making in modeling and control. In 2015 stond Uzay in de top 50 meest invloedrijke Nederlanders van Turkse origine.

 

Kareem & Fatima

Fatima & Kareem Gazuani

Motivatie:

Fatima en Kareem zijn als broer en zus hartstochtelijk bezig met hun medemens. Samen met vader Mohamed Gazuani (80) zijn ze ook een YouTubekanaal begonnen voor kookvideo’s. Kareem helpt met het regisseren, hij filmt en monteert. Het YouTubekanaal van de drie, getiteld Gazuani Cooking, wordt steeds populairder. Creatief, constructief en innovatief zijn ze als geen ander betrokken bij het verbeteren van de stad. Ware Eindhovense ambassadeurs!

 

Fatima is docent op het ROC en freelance trainer, en richt zich vooral op de ontwikkeling van jongeren. Ze is voorzitter van Stichting Circle of Influence, een project met als doel het motiveren en enthousiasmeren van jongeren om zich maatschappelijk in te zetten voor hulpbehoevenden. Kareem is coach, talentontwikkelaar en docent bij Curio. Hij was eerder jongerenwerker bij Lumens en projectleider UrbanLab040 bij Dynamo Eindhoven. In 2007 richtte hij De Kijk van K op, een fullservicemanagementagency voor de creatieve sector.

 

foto © Lola Zopfi

4 Jonathan Conep

Jonathan Conep

Motivatie:

Met een neus voor jong talent zet Jonathan zich met zijn verschillende functies in voor de verjonging van de tech-industrie. Het valt ons op hoeveel talenten er zijn in de regio 040 ten opzichte van de rest van Nederland. Jonathan, mocht je naast Noord-Brabant willen uitbreiden naar pak ‘m beet Noord-Holland: geef maar een gil.

 

Manager van Technificent bij de Technische Universiteit Eindhoven en International Technology Consultant bij recruitmentbureau EuFlex. TU/e Technificent voorziet in arbeidsmarktvoorlichting, workshops en coaching voor het technisch toptalent dat op de TU/e wordt opgeleid.

 

3 Gülsah Güngöz van Dijk

Gülsah Güngöz van Dijk

Motivatie:

Met overtuiging en onwijs veel passie helpt ze organisaties en ouders opleiden met overtuiging en onwijs veel passie. Gülsah zet zich met projecten zoals het World Kids Festival en Co-reading Library in voor activiteiten voor en met kinderen. Een betrokken heldin voor het onderwijs die ook op de dansvloer moves maakt.

 

Gülsah richtte in 2016 Stichting DRIO op. De drie O’s staan voor Ondersteuning, Onderwijs en Opvoeding. Ze is naast oprichter ook projectcoördinator van de stichting. Ze haalde in Turkije haar bachelor ‘early childhood education’, waarna ze daar ook als docent heeft gewerkt. Bij vereniging Humanitas is Gülsah naast haar werk ook actief als MentorMaatje, een vraagbaak en steun en toeverlaat voor leerlingen in het basis-, voortgezet en beroepsonderwijs.

 

 

s
Welcome to Booth.

Tincidunt id aliquet risus feugiat, inante metus dictum at tempor usis nans.

d