Top

Top 040

40 leiders uit Eindhoven die het verschil maken en Nederland op weg helpen naar een inclusieve toekomst. De Community Top 040 is samengesteld door een onafhankelijke redactie, omdat wij geloven dat de nieuwe generatie leiders een betere wereld maken en moedig zijn om hun missie en visie uit te dragen, ieder op een eigen unieke en inspirerende manier.
Top 040
De Top 040 bestaat uit 10 rubrieken: ondernemers, gamechangers, tech, media, sport, cultuur & creative, community impact, zorg, onderwijs, bedrijfsleven. Per rubriek zijn er vier genomineerden. Wegens COVID-19 maatregelen is de lancering destijds komen te vervallen.
Voor meer informatie over de genomineerden en onze motivatie klik je hieronder op de afbeelding van de rubriek.
De criteria voor deze Top 040 lijst:
  • De 40 leiders leveren een bewezen bijdrage aan inclusie en diversiteit in en rondom Eindhoven.
  • Met hun werk, onderneming, idee en/of organisatie en stichting hebben de 40 leiders impact binnen de regio.
  • Organisaties, stakeholders, media en andere partijen die het belang van inclusiviteit onderschrijven en meekrijgen in hun visie, en ook daarbuiten andere organisaties inspireren om stappen te zetten op dit vlak.
  • Leiders die in de praktijk tastbare resultaten boeken met hun missie en visie en/of onderneming.
  • Leiders die als rolmodel fungeren en hun zichtbaarheid gebruiken om (maatschappelijke) thema’s onder de aandacht te brengen.
  • Leiders die op een positieve en constructieve manier een bijdrage leveren aan Eindhoven en de rest van Nederland met hun leiderschapsfunctie, onderneming en/of organisatie.
  • Personen en/of organisaties die een verbindende rol spelen en met moed thema’s agenderen die maatschappelijk relevant zijn.
  • Personen en/of organisaties die uitgesproken inspirerend zijn en een ambassadeursrol voor de stad Eindhoven vervullen.
  • Mensen die klein of groot het verschil maken en een verrijking zijn voor de stad Eindhoven.
De redactie hanteert geen harde criteria zoals de Quote 500 of andere toplijsten die uitgaan van functie, positie en inkomen; we zouden dan tot dezelfde lijst komen. Deze Top 040 is een antwoord op die reguliere top 100-lijsten. Onze bedoeling is om op een andere, fluïde manier leiderschap en impact te tonen, een manier die verder gaat dan geld en status, en gaat over leiderschap, verbinding en inspiratie. Anno 2021 heeft Nederland deze rolmodellen en leiders harder nodig dan ooit.

in samenwerking met

s
Welcome to Booth.

Tincidunt id aliquet risus feugiat, inante metus dictum at tempor usis nans.

d