Top

Amnesty International

Vacature Alert!

Afdelingshoofd Ontwikkeling en Interim
Afdelingshoofd Ontwikkeling en Interim

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties is op zoek naar een Afdelingshoofd Ontwikkeling en Interim.

Anders kijken. Meer zien. Een divers en inclusief BZK.
Wij geloven dat medewerkers het beste tot hun recht komen in een inclusieve werkomgeving waar respect, samenwerking en aandacht voor individuele kwaliteiten en ontwikkelmogelijkheden voorop staan. Wij willen dat iedereen bij BZK zich welkom en gewaardeerd voelt, ongeacht zijn of haar achtergrond. Verschillen worden gewaardeerd en zelfs gezocht om voor het werk te benutten.

Afdeling Ontwikkeling en Interim
Jij staat aan het hoofd van de afdeling Ontwikkeling en Interim (O&I), oftewel hét leer- en ontwikkelplatform van de ABD. De afdeling bestaat uit ongeveer twintig bevlogen medewerkers die in goede harmonie met elkaar samenwerken. Het doel: (top)managers van de Rijksoverheid zo goed mogelijk ondersteunen in hun ontwikkeling. Dit doen we met een hoogwaardig en gevarieerd aanbod aan opleidingen en trainingen, gericht op persoonlijke, leiderschaps-, vak- en loopbaanontwikkeling. De adviseurs van O&I ontwerpen de opleidingen en begeleiden deze deels zelf, maar werken ook nauw samen met bureaus in de markt.

Over de functie
Als afdelingshoofd bied je jouw team de stabiliteit die het nodig heeft om zich verder te kunnen ontwikkelen. Zo begeleid je jouw medewerkers met de volgende stappen op weg naar zelforganisatie, stuur je op concrete resultaten en verbeteringen, en verstevig je de samenwerking met andere afdelingen binnen BABD. Naar buiten toe ben jij het boegbeeld van de afdeling. Je onderhoudt goede contacten met de verschillende departementen, weet wat daar speelt en zorgt dat ons aanbod aansluit op actuele ontwikkelingen.
Een van die ontwikkelingen is natuurlijk COVID-19, waardoor digitaal werken en blended learning een enorme vlucht hebben genomen. Als afdelingshoofd benut jij deze kans om onze digitale programma’s verder te innoveren en op de kaart te zetten. Een andere ontwikkeling die rijksbreed speelt: grenzeloos samenwerken. Om goede resultaten te behalen, wordt binnen de Rijksoverheid steeds meer samengewerkt over de grenzen van departementen heen.

Je bent een ervaren leidinggevende, die vernieuwing en innovatie binnen het team en daarbuiten weet te stimuleren. Een manager die heldere kaders schept, die tegelijkertijd ruimte geeft aan de professionals en die samen met hen uit de traditionele manier van denken en doen kan stappen. Als échte verbinder weet je de diversiteit en verschillende perspectieven in je team goed te benutten. Ook kun je snel een relevant netwerk opbouwen, zowel binnen als buiten het Rijk.

Reageren op deze vacature kan tot uiterlijk 5 juli 2020.

Klik hier voor de volledige vacature hier

Is deze vacature via het netwerk van De Kleurrijke Top 100 onder jouw aandacht gekomen? Zet dan bij het solliciteren #DKT100 in je sollicitatiebrief. Heel veel succes namens Team Kleurrijk!

De Kleurrijke Top 100 is binnen 8 jaar een begrip geworden op het gebied van representatie en D&I en heeft door het online platform en het magazine een movement en netwerk van young professionals opgebouwd die binnen elke onderneming, organisatie, instelling of bedrijf van toegevoegde waarde kunnen zijn.

Daarom weten bedrijven, organisaties en partijen zoals de media, overheid, non-profit, culturele organisaties en politieke partijen ons te vinden als zij op zoek zijn naar kleurrijk talent met uiteenlopende expertises.

Wij helpen bij de zoektocht naar culturele diversiteit omdat wij in beide netwerken graag de linking pin zijn en op het gebied van werving de juiste selectie kunnen voordragen bij HR professionals. Wij verspreiden ook de vacature van jouw bedrijf of organisatie binnen onze mailing en op onze social media kanalen om zo bij de juiste doelgroep in het vizier te komen.

Kunnen wij iets voor jouw bedrijf/organisatie betekenen? Een vacature die je onder de aandacht van een professioneel netwerk met de focus op culturele diversiteit wilt brengen? Advies nodig?

Neem gerust eens contact met ons op voor een offerte of maak een afspraak door te mailen naar info@dekleurrijketop100.nl

Rijksoverheid
s
Welcome to Booth.

Tincidunt id aliquet risus feugiat, inante metus dictum at tempor usis nans.

d